0
Košík je prázdný
0

    Mandala Nascent Sun (M)

    Mandala Nascent Sun (M)

    Novinka

    Výrobce
    Unidragon
    Kód
    UNI-NS-M
    EAN
    4640157455696
    Dostupnost
    Dostupnost na pobočkách
    Vaše cena bez DPH
    1 032 Kč
    DPH
    21%
    Vaše cena s DPH
    1 249 Kč
    Minimální objednací množství
    Objednat

      Podrobnosti o produktu

      Toto není jen obyčejné puzzle - je to dřevěné puzzle. Bude skvělým dárkem jak pro děti, tak i pro dospělé.

      Slunce je víc než jen hvězda na obloze; je to srdceryvný symbol pro všechny věky. Vzpomínáte si na pihy z dětství svého kamaráda? To bezchybné opálení z vaší poslední dovolené? Nebo na první jízdu na kole a plavání v rybníku během kouzelného léta? Slunce všechny tyto okamžiky rozzářilo a učinilo je jasnějšími a nezapomenutelnějšími.

      Seznamte se s naším vznikajícím dřevěným puzzle Sun Mandala. Je to víc než jen puzzle - je to zážitek. Je vytvořena na oslavu emoční přitažlivosti Slunce a zachycuje naše nejcennější vzpomínky. Při jeho skládání ucítíte, jak vás hřeje u srdce. Je to jako vrátit se k těmto zářícím vzpomínkám a naplnit se radostí a energií.

      Design skládačky je složitý, stejně jako barevný kaleidoskop. Každý dílek má strukturu, která vybízí k dotyku a prohlubuje vaše pouto s obrázkem. Uprostřed mandaly je podmanivá ohnivá květina, kterou si můžete sestavit sami. Díky speciální lakové úpravě se naše Slunce skutečně třpytí, a to díky jedinečné technologii Unitouch společnosti Unidragon.

      Puzzle se pyšní propracovanými geometrickými výřezy, které jsou více než jen krásné. Jsou také chytré. Je to dokonalá kombinace uměleckého vkusu a matematické přesnosti, jejímž cílem je, aby skládání bylo stejně tak naplňující jako náročné.

      Dárkové balení jsme vylepšili, takže je ještě stylovější. Nyní je opatřeno černým lemováním a lesklými akcenty na víku, které umocňují záři Slunce. Krabička není jen obal, je to součást oslavy. Navíc je navržena tak, aby stála vzpřímeně a sloužila jako dekorativní kousek na vaší poličce.

      Darujte tuto skládačku příteli, jehož duše by potřebovala trochu slunečního svitu, nebo někomu, jehož záře vás nechává v úžasu. A ještě lépe, udělejte si radost sami. Zahřejte svou duši, dotkněte se mystického starobylého symbolu a načerpejte vnitřní sílu. Koneckonců, všichni bychom potřebovali dotek starověké moudrosti a špetku sluneční energie, aby se nám rozzářil život.

      Velikost M - 25 × 25 cm (A4) - 200 dílků - střední obtížnost, věk 14+, doba luštění 2-4 hodiny.
      Velikost KS(King size) - 33×33 cm (A3) - 350 dílků - vysoká složitost, věk 14+, doba luštění 4-6 hodin.
      Velikost RS(Royal size) - 45 × 45 cm (A2) - 700 dílků - velmi vysoká složitost, věk 14+, doba skládání 6-8 hodin.

      Produkt manažer

      Produkt manažer:

      Alena Lapáčková,  a.lapackova@borgy.cz

      Balení

      MasterKartón: 30